Gårdagens blandning

Ja, en blandad dag var det verkligen igår...
Efter jag hade ätit lunch med en bror och föredetta granne, en ganska nybliven granne och musikpolare, och en underbar pojkvän, och skrivit blogginlägget, så gjorde jag faktiskt exakt det som jag skrev.

Jag tog fram skokartongen med färger ur lådan med pysselgrejer och allmänt kreativitetsmaterial. Drog av plasten från panån, hämtade skålar med  vatten och papptallrikar att blanda färgen på. Tidningen hade jag redan brett ut innan och penslarna står alltid på skrivbordet.
Sen satte jag igång.
Hade ingen aning om vad det skulle bli från början, tog lite vitt och mörkblått och insåg ganska fort att det skulle bli en hösthimmel. Efter ett tag växte lite måln fram och sen huskonturer. Vid det läget kom snyggingen och hans pluggkompis in (det typ enda negativa när killen har ens nyckel...) för att lämna lite grejer. Jag hann tända några lampor i förnstrena på mina hus och äta en tallrik kycklingsoppa innan det var dags för hopp och lek.
Mysigt med en hel del nya potentiella tillgångar och många roliga lekar.

Tyvärr slutade det roliga med lekarna när pojken min lyckades vrida sitt redan skadade knä på ett sätt så att han inte kunde stå på det längre. Då fick det bli sjuktransport till sjukhuset.
Jag blir ju alltid så himla orolig när nåt sånt händer, jag hatar det verkligen! Så jag var orolig och bekymrad hela tiden, det hjälpte nog inte jättemycket... Hmmm, förlåt!

Hur som helst så blev jag riktigt besviken på akutpersonalen som skulle hålla på och ställa hundratusen frågor om exakt hur ont det gjorde och vad som hade hänt, istället för att bara fatta att han hade ont och hjälpa till! Det var som när jag hade svimmat mitt i natten och slagit upp halva ansiktet och mamma körde mig till akuten i Helsingborg och dom inte trodde henne när hon berättade vad som hänt. Dom trodde typ att min farsa hade slagit mig! (Känner man min pappa så förstår man hur sjuk den tanken kändes!) Men det är ju bra att dom är försiktiga också...

Nåväl, tillslut kom en söt tjej som gör läkarpraktik och tittade till knät, dock på ett lite med humant sätt än sedan specialisten som torterade min stackars älskling. (Gud, vad mammig jag låter, gaaaaaah!!!) Men han gjorde faktiskt det. 

Efter ett besök hos pappan hans fick vi skjuts hem till mig. Lite pasta med mycket kärlek gjorde nog lite mer nytta än mitt tafatta sätt att följa med och bara vara superorolig... Jag försöker, jag lovar!

Sömnen sen var väl sådär, men några timmar blev det i alla fall även för mig. Jag är ju ledig idag så det är lugnt.

Var och handlade förut och blev inte medveten om det förän jag betala; jag handlade för två personer! Hjälp, det var lite stort... Men men , mycket djupfryst blev det, mitt frysfack är ju större än min hylla i kylen. Men när jag köper snabbmakaroner och ketchup, då tänker jag definitivt inte på mig själv=)

Här är mellanresultatet av gårdagens eftermiddag (förutom en nöjd och avslappnad Ebba):
image11  jo, solen börjar leta sig in i mitt hjärta igen! Tack!

Kommentarer
Postat av: Frida

Mycket fin tavla Ebba.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback