Big Fish

På sistone har jag kommit i berörelse med ett citat från Tim Burtons underbara kreation Big Fish. Scenen i fråga är den där huvudpersonen säger till jätten att det kanske inte är han som är för stor utan bara staden som är för liten. Jag har för mig att det är samma scen eller samma sammanhang åtminstone där han också säger något om att en guldfisk bara är så liten för att han är i ett litet glas, i ett större akvarium eller till och med friheten skulle han kunna växa till oanad storlek.
Jag tror det är så det funkar. Inte förän vi lämnar våran horisont, kliver över våra gränser och tillåter oss att växa kan vi verkligen komma framåt, lära oss något och just - växa...

M skrev till mig att jag ska söka stora utmaningar, alltid sträva efter det jag tror är omöjligt, göra allt för det och till slut nå målet.

Jag har träffat några konstnärer både i onsdags och i fredags ( i onsdags dem från The Baseballs, i fredags lokala rappare och deras manager). Det är lustigt för samtidigt som man märker att de också "bara är vanliga människor" märker jag även att de inte är det. De är annorlunda, tänker och fungerar på annat vis än "vanliga människor". De kämpar och sliter för att nå sina mål och njuter av tiden uppe på berget.

Min röst var egentligen inte alls på höjden idag, men ändå blev inspelningarna vi gjorde under bandrepet riktigt riktigt bra. Jag låter inte som jag brukar, men shit, det rockar ändå=)

Imorgon bär det av mot nya äventyr igen. Träning, sång, skådespel, förberedelser inför tentor och shower i vår och sommar.
Ny termin, nya mål, ny kraft, ny ambition, ny hängivenhet...

Jag vet vad jag vill och vart jag vill, och jag vet att med engagerat och hängivet arbete kan jag nå mina mål. Men jag måste vara beredd att arbeta och jag måste vara beredd att ge upp och avstå från det som avhåller mig från mitt arbete och från min väg till att bli en framgångsrik scenkonstnär.

Jag lyfter på hatten och önskar god natt!

You might be a big fish in a little palm, doesn't mean you've won
'Cause along may come  a bigger one...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback