Laddad

Dagarna som kommer nu är tentadagar. Många av oss är nervösa, eller rentav rädda. Själv känner jag mig riktigt taggad! Fick ett tips av en lärare i fredags som jag tänkte ta till mig: "Se det som ett uppträdande. En chans att inför publik visa vad du kan."

Det ska jag göra, för i slutändan spelar det ju ingen roll om där sitter tusen pers i mörkret eller bara 5 och det spelar heller ingen roll vem som sitter i publiken, varje åskådare är lika viktig och förtjänar mitt allra bästa.
Imorgon är det dans. Jag kör på uttryck och hoppas att jag kan visa att jag vill. Sången blir okej, där är det skådespelandet jag kan få poäng med och skådespelstentan är jag inte alls orolig utan bara otroligt taggad inför. Klart jag är nervös. Det är min första riktiga chans att visa skolledningen varför jag är på skolan, att jag hör hemma på scen och att jag vill och kan. OCH att det var rätt att ta in mig i andra året...

Jag ska ha kul, jag ska njuta och jag ska lägga ner hela min själ inför "juryn".

Jajjemän!
Efter att jag fått reda på att min skolkamrat som jag brukar göra spontanimprosessions med på håltimmarna ska spela min bästa vän och tillika huvudpersonen i trailern i mars, kan ingenting göra mig något! Jag är så glad för det kommer bli en sån fantastisk helg och vi kommer vara så perfekta på duken och det kommer bli en långfilm och det kommer bli framgångsrikt, det kan inte bli något annat! Vi harmonerar så sjukt bra!

Nu ska jag vila lite, kolla en film eller nåt, gå och lägga mig tidigt så jag är i min allra bästa form imorgon!
God knows, I'm gonna dance!


Kommentarer
Postat av: Lina

Power! :)

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback