Rekord och söndagsträning

Trots att vi igår natt bestämde att vi inte skulle iväg och åka snowboard idag, så har jag tränat! Jag var ute en halvtimme med Mamma och joggade! Och jag orkade! Trots att jag var ute igår också! YES! Fatta vilket framsteg!

Dessutom fick dagen en väldigt positiv början då vågen visade rekordlåga 63.3kg! Trots lammgryta, ris, glass och grädde igårkväll.=)

Igår tittade jag en del på Art On Ice medan de flesta i Sverige satt o tittade på Melodifestivalen... Det var så vackert och häftigt! Roanan Keating sjöng live när isdansarna visade sina talanger. Så sjukt vackert! Brorsan skrattade åt mig för att jag satt och suckade längtansfullt hela tiden. Detta berodde dels på att jag fortfarande ångrar att jag slutade med iskonståkning när jag ser sånt där, dels på att åren bara har gjort Roanan Keating läckrare än någonsinn och för att låtarna är sååå bra! I could stay awake, just to watch you breathing... eller ...the touch of your hands say you´ll catch me whenever I fall... är helt enkelt inbegreppet av romantik för mig! Jag bara smälter bort...
Sen gjorde dessutom en av Schweiz enda snyggingar, vår alldeles egna stjärna, Stéphan Lambiel som bara är så bra och så vacker, en sjukt häftig show till en sammanklippning av Timberlakelåtar. Sååå coolt! Han började på en liten ö sittandes på en stol med ett gäng lättklädda tjejer omkring sig. Han själv i svarta byxor, vit skjorta och svart väst (för övrigt ett av de snyggaste och elegantaste plagg som finns!), tjejerna i svarta korta byxor, nätstrumpor, vita toppar och svart bolero. Även de var skitduktiga.
Sen körde han en bara så häftig show på isen. Jag trodde inte ens det gick. Men det blev riktigt bra. Vad ska jag säga, en Justin on Ice, kanske. Det är ju lika snygga båda två och lika duktiga på det de gör, tycker jag.

Sen har jag skrivit ut lite bilder från min tid i Örebro. Mycket känslor som väcks. Men jag vill så gärna ha det nära. Där finns så många människor som betyder så mycket och det är en period i mitt liv som jag aldrig kommer glömma och som har gjort mig till den jag är idag.

En dusch och lite mer kalligrafi kanske... Måste ju bli klar nån gång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback