JAG VILL INTE VARA SJUUUUK!!!!!

Nä nu orkar jag faktiskt inte längre. Nu har jag varit sjuk i över en vecka. Riktigt sjuk dessutom. Jag har inte fått någonting gjort. Jag har knappt ätit. Jag är så himla trött och matt fortfarande, men samtidigt så fruktansvärt rastlös. Jag pallar inte ligga ner längre. Men jag orkar inte vara uppe länge, jag är inte hungrig, har ingen aptit (och då är det allvarligt med mig!), jag kan inte koncentrera mig länge och jag vågar inte gå ut för jag är rädd att jag helt plötsligt inte orkar mer. Jag känner mig som en gammal tant med demens och benskörhet. Det värsta är nog fortfarande att jag inte har någon röst. Eller ja, ingen röst är ju överdrivet, men jag kan inte prata ordentligt, inte styra tonlägen och sånt, jag kan inte prata länge, eller högt. Jag önskar jag kunde lära mig lite monologer åtminstone. Det är inte lätt att lära sig utantill när man inte kan säga orden högt...
Jag har två arbeten kvar att skriva tills på måndag och för det ena skulle jag behöva se ungefär 100 filmer med Meryl Streep... Så mitt projekt idag heter: Ta bussen ner till biblioteket och låna en film med Meryl Streep (minst en, om de har några överhuvudtaget), ta bussen tillbaka. Detta måste avklaras på förmiddagen eftersom biblioteket inte har öppet särskilt länge och bussarna bara går på förmiddagen... Sen får jag vila resten av dagen...

Vila vila vila, jag har ju inte gjort något annat. Igår tvingade jag i mig lite mat, vilket min mage inte tyckte var en bra idé alls i kombination med penicillinet... Uuuusch! Det här är bara hemskt! Jag vill inte må så här!

Det är vid såna här tillfällen man märker hur aktiv man är annars. Jag vill röra på mig! Jag vill dra på mig stepskorna och slita sönder parketten, jag vill ut och springa, jag vill sjunga, jag vill repa monologer, jag vill jobba, jag vill träffa kompisar, jag vill ut!

Såg just att biblioteket har öppet till 15. Då lägger jag mig ner ett tag till. Mår dessutom illa nu också... Hata vara sjuk!

Kommentarer
Postat av: Lina

Krya på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback