Om att blogga

Jag älskar att blogga. Jag tycker det är så skönt att ha en fristad där jag kan skriva exakt vad jag vill utan att behöva bry mig om ifall nån vill läsa eller inte... Men på sistone märker jag att mina inlägg börjar tappa... ja... typ allt. Där finns inget djup, ingen poesi, ingen stuns. Ingenting. Det är bara en massa babbel om oftast totalt oviktiga saker. Det finns ofta inte ens någon personlig motivation för att skriva. Där finns helt enkelt för lite känslor i mitt liv för att jag ska kunna skriva anständiga blogginlägg... Hmm... Jag försöker febrilt komma på hur jag ska kunna lösa problemet.
1. Jag måste tillåta mer känslor i mitt liv.
2. Jag måste skriva mer försiktigt, nogrannt och mer poetiskt.
3. Det kanske hjälper med att läsa fler böcker på svenska. (eller skriva på tyska...nej förresten, ingen bra idé)
4. Jag borde bestämma mig för varför jag egentligen bloggar och om det fortfarande är meningsfullt.

Vi får väl se. Nu är det bara tentiorna (imorgon dans, på onsdag skådespel) kvar och sen är det "sommarlov" då jag bara har ett 100%-jobb att tänka på vilket förhoppningsvis kommer tillåta lite mer funderingar över mitt liv, rensande i hjärnan och sortering av mål och vägar dit. Kanske kan jag hinna med att få lite ro och låta allt som hänt det senaste året komma åt mig lite mer. Jag hoppas på det. Men först ska jag göra mitt bästa på de två av tre tentor jag har nu, Och mål nummer ett för sommaren består fortfarande i att hålla mig smal eller kanske till och med lyckas gå ner ett eller två kilon...

Kommentarer
Postat av: Lina

Kram till dig och så håller jag tummarna för att du når dina mål :) (och för att din röst blir frisk och starkare än någonsin! ) :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback